Over Ons

Carmetum is meer dan een speciaalzaak in outdoor design. Al 25 jaar lang vertegenwoordigen we het beste van wat er op de markt van hoogwaardig designmeubilair beschikbaar is. En dat is wel wat. Van het wereldvermaarde Limburgse Tribù en andere Belgische toplabels zoals Extremis of Manutti tot gereputeerde klassiekers als Knoll, Minotti of het toonaangevende Italiaanse Paola Lenti… 

TWEE SHOWROOMS

In onze showrooms in zowel Kermt als Maasmechelen kan je kennis maken met meer dan 40 topmerken. Meer nog dan showrooms zijn het belevingsruimtes waarin we op een gastvrije manier een harmonisch geheel willen presenteren. Het is geen decor, maar een huiselijke plek waarin je vrijblijvend de vele merken, producten en combinaties zelf kan ervaren. 

VAN MEUBEL TOT TOTAALAANKLEDING

Van tafels tot stoelen en van ligbedden tot sofa’s, er is heel wat kwalitatief outdoor design te vinden. Maar omdat het geheel meer moet zijn dan de som der delen, tonen we graag hoe al deze producten complementair gebruikt kunnen worden. Een harmonieus geheel brengt je immers tot rust. En wees gerust, je kan bij ons zowel terecht voor een ligbed, een tafel en stoelen, als voor de totaalaankleding van je terras, poolhouse of wellness.  

ADVIES OP MAAT

Carmetum geeft graag advies op maat. Dat kan starten met het uitzoeken van de meest geschikte lounger, het afstemmen van een nieuwe eettafel en stoelen op maat van de beschikbare ruimte op je terras, tot het uitdenken van een totaalaankleding op basis van je tuinplan of poolhouse. 

PLANMATIG

Onze planmatige werkwijze biedt tal van voordelen. Het kan de start vormen van een stappenplan zodat je in fases aankopen kan doen zonder het einddoel uit het oog te verliezen. Even goed kan een totaalproject in een plan worden voorbereid met moodboards, materialen- en textuursamples om je zo een goed beeld te kunnen laten vormen van het eindresultaat. 

OPEN DIALOOG

We houden er van om in gesprek te gaan met klanten. Het is een open dialoog. Afhankelijk van je stijl, of dat van je huis of terras kunnen we beter meedenken over de sfeer die je voor ogen hebt. We zijn niet gebonden aan de merken, maar streven bovenal naar optimale combinaties.

MOOI WEER

We zijn erg gepassioneerd door ons werk en maken graag - met jou - het mooie weer. Wees dan ook welkom in onze grote, uitnodigende tuin en showrooms zodat je het aanbod zelf kan ontdekken. Kom je liever op afspraak? Dat kan uiteraard ook. Wees welkom. 

Ilse Biesemans en Alain Philippart